Уеб

дизайн

По дизайна посрещат, по качеството изпращат! Това важи с пълна сила за Вашия уебсайт и неговите визия, скорост и респонзивност. Затова препоръчваме да изградите стилен уебсайт и да заложите на отличното му представяне при ползване.
Екипът ни решава трите най-големи предизвикателства пред собствениците на уебсайтове, като
- Гарантираме бързата скорост на готовия уебсайт - Записваме бързината на текущия ви уебсайт в реални условия, като така тестваме за евентуални проблеми, а след това сравняваме я с готовия ни продукт. Така сме сигурни в качеството на работата си!
- Всички наши сайтове са респонзивни - Използваме софтуери и програми, когато тестваме своите сайове, за да осигурим приятното преживяване на потребителите през техните телефони, таблети и компютри.
- Следим тенденциите, за да бъдете актуални - Визията на уебсайта ви е продиктувана от общите ни усилия, тъй като вярваме, че уебсайът е огледало на собственика му, а ние може да ви предложим успешни практики по света, подходящи палитри от цветове и мострите им за вашия бизнес, работейки по системата Pantone, както и да изработим шаблони, които да съберат всичко любимо в едно - предложение за визия с включени цветове, изображения и други!

Имате въпрос? Безплатна консултация или запитване за цена.