Видео

заснемане и обработка

  • Медийни събития:

За важните събития са нужни професионалисти. Предлагаме Ви видеозаснемане на вашите събития от професионалисти с дълги години в бранша.  Позициониране, светлина, ъгъл на заснемане. Всичко това е тренирано и изпипвано с годините. Нашите оператори знаят как да постигнат перфектно качество!

  • Рекламни видеа:

Изготвянето на рекламно видео е от голямо значение за всеки бизнес. Рекламното видео е способ, чрез който да достигнете до таргет аудиторията си, като привличате вниманието й и създавате усещане за необходимост към Вашите продукти и/или услуги, и чрез който демонстрирате Вашите конкурентни качества. Според нуждите на бранда, подбираме подходящите екипи от професионалисти. Всеки етап от идеята, заснемането, обработването на суровия материал и представянето се следи до най-малките подробности, като целим максимално постигане на желания ефект от аудиторията.

Всеки елемент от представянето на бранд пред широката публика е нужно да бъде създаден на база анализи, план и стратегии. Това се отнася изцяло и за рекламата.

Свържете се с нас за консултация

Имате въпрос? Безплатна консултация или запитване за цена.